Web Hosting Albania mundësohet nga një ekip i kualifikuar prej disa vitesh në sektorin e shërbimeve web.

Ne garantojmë shpejtësi, saktësi dhe deshirë për të kuptuar situaten konkrete të klientëve tane.

Përveç 3 ofertave tona për një Hosting cilësor, të sigurtë dhe ekonomik, ofrojmë gjithashtu asistencë të mëtejshme në kontekstin e profilit grafik dhe atij web të aktivitetit tuaj.

Shërbime të mëtejshme përfshijnë:

  • krijim dhe përpunim logosh
  • idejim dhe zhvillim bannerash promocionale web ose të printuar
  • përgatitje broshurash prezantimi të aktivitetit ose produkteve, si edhe materialeve të tjera me karakter promovues
  • analizë dhe aplikim i optimizimit mobile, si edhe i teknikave SEO e SMO mbi websitin tuaj, për të rritur shikueshmërinë